Sy nk tanya boleh ke pakai inai lukis kalau kandungan 8 wks sbb nk pakai untuk mjlis menymbut menntu

1 Balas

boleh kalau guna inai daun & pewarna makanan. jgn pakai yg jenis pewarna yg sama dlm pewarna rambut tu. kalau inai yg siap bancuh tu jgn main pakai je x check dulu bahan dia dkt bungkusan. yg guna bhn semulajadi mmg cepat pudar warnanya tp nama pun nk pakai utk majlis je kan. yg penting selamat utk baby dlm perut