Alahan smpai berapa bulan?sebab saya da masuk 4 bulan masih lg alahan...Adakah normal?

2 Balas

sy dri 6 week wkg da nk msuk 13 week alahan cm da kurg sikit..cme msih sakit kpla..harap laps nie die hilang la..in syaa Allah..tp ad jew yg alahan die smpai bsalin dpend pd body jgk sis..sy harap alahan sis makin hri mkin hilng nt jgn isau..sllu mnum air msak n kerap mndi kdg bdn kita lemah pn fktor jgk..

normal sis.. ada juga sstgh ibu hamil smpai nk dkt branak pun masih alahan