Saya berumur 41 tahun kelahiran anak ke 4 kali ni kena operate Agak risau sikit ada tips tak..

2 Balas

doa yg baik2 in shaa Allah yg baik2 shj akan berlaku... doa sy utk mommy mg smuanya slmt dan dpmudahkan segala urusan mommy.. mommy try positif k...aja2 fightimm✊🏻✊🏻🔥🔥dan byk kan zikir tuk bg hti kita tenang..with big hug 🤗❤️

3y ago

in shaa Allah ok smuanya nnti.. mcm sy haritu ms admit sblum operate misi remind suruh tenangkn hati dgn zikir...kmudian bc yassin..lepas tu sblm operation buat solat sunat dgn solat taubat mintk Allah pemudahkan urusan kita bersalin dan hilangkn rasa gemuruh kita.. nanti lepas bersalin czer dlm sminggu cmtu puan try cri tukang urut yg pndai untuk urut buang bisa selepas czer bg bdn kita cpt tegap n ok utk senang uruskan bby ms spnjng dlm pantang...