Hai..nk tnye.. betul ke fibremeal nie bgus utk ibu mengandung dan menyusu ank..blh share x

4 Balas

Entahlah saya baru beli sekotak, baru je sis. Dah amalkan dalam 3/4 hari tapi baru semalam checkup hb saya maintain je 10 tak naik2 pon, kata hb naik.. hmm mcm entahlah ke kat saya je yg tak menjadi😌

3y ago

Ouh mcm tu ye, okay baik sis. Tq for sharing👍🏻💖

sy mnm masa 4week sampai sekarang 16 week alhamdulillah hb okey,berat naik cantik.kalau nyusu badan memang meriah sebab ada kekacang dan oat dalam tu.semua perisa dia sy dah minum.

x pernah minum

xpernah minum