Hai..nk tnye.. betul ke fibremeal nie bgus utk ibu mengandung dan menyusu ank..blh share x

4 Balas

Entahlah saya baru beli sekotak, baru je sis. Dah amalkan dalam 3/4 hari tapi baru semalam checkup hb saya maintain je 10 tak naik2 pon, kata hb naik.. hmm mcm entahlah ke kat saya je yg tak menjadi?

2y ago

Ouh mcm tu ye, okay baik sis. Tq for sharing???

sy mnm masa 4week sampai sekarang 16 week alhamdulillah hb okey,berat naik cantik.kalau nyusu badan memang meriah sebab ada kekacang dan oat dalam tu.semua perisa dia sy dah minum.

x pernah minum

xpernah minum