pernah minum rebusan buah kering nufya nih tak untuk naikkan hb? Bkesan tak? Saya nak naikkan hb nih

5 Balas

Sy minum air rebusan buah kering tapi takde jenama. Dari 11.1 ke 13.7 ?

Saya buat sndri last2 jual ? menjadi dari 11.3 naik 13.5..kawan2 pun order..

3y ago

Saya minum start dari 2nd trimester sebab hb dah paras pagar time tu.. Sampai setiap minggu kne pantau oleh nurse kk.. Tapi lps minum je seminggu pertama naik sikir.. Minggu kedua naik banyak.. Dlm masa yg sama sy byk mkn buah keras mcm jambu batu, epal hijau..

masa thn lps sy dapat naikkan hb dgn minum nufiya ni .

sy mkn jambu batu je

menjadi