Sekarang ni sy 31 week 6 hari.tp mcm bby xgerak sgt.dy gerak pkul 7pg je.normal ke x ye.?

2 Balas

Mungkin dia tidur. Try minum/makan benda manis, masam, sejuk. Usap perut. Saya 31w kurang gerak gak sampai kena pegi hospital sbab tak cukup 10 kick pastu buat ctg tapi rupanya baby okay je hahaha.

3y ago

ohh..sbb sy byk tdo..lepas pkul 7 pg tu. sy tdo smpai pkul 1 ptg. jd xtau laa dy gerak ke x masa sy tdo tu.hospital kerjaan ke?ckp nk buat scan ke ape?

๐˜น ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ฑ๐˜จ ๐˜ซ๐˜ฆ..๐˜ฎ๐˜ข๐˜ด๐˜ข2 ๐˜ญ๐˜ข๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ค๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ฏ๐˜ฆ?

3y ago

๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜บ๐˜ช ๐˜ฎ๐˜ค๐˜ฎ ๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜บ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ถ..๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜บ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ณ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฌ ๐˜ค๐˜ถ๐˜ฃ๐˜ข ๐˜ฎ๐˜ฌ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ช๐˜ด๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฎ ๐˜ฃ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜บ๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด2