Assalamualaikum nak tanya, normal ke 5 week check x nmpak kantung atau janin. Walaupun check upt pos

5 Balas

Normal . Sebab saya 6week p scan kt swasta tk nampak dr cakap saya mengandung anggur sampai nk cuci dah . Last² tunggu 9week p klinik nk p bukak buku pink kt klinik kerajaan ada besar dah dr scan . Selagi tak sakit terok jangan risau baby ada . InsyaAllah

3y ago

InsyaAllah takda papew lah tuh .

normal sis.sy scan 7 week nampak kantung je.janin xnampak..scan 8week lbih bru nmpk

sangat normal puan. sometimes sebab usia kandungan masih muda kan

normal