Biasa kalau 15 minggu kita boleh rasa ke denyutan jantung baby..

2 Balas

๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™ฃ๐™œ ๐™ ๐™ฃ๐™š ๐™™๐™œ๐™ง ๐™ฅ๐™ ๐™–๐™ž ๐™›๐™š๐™ฉ๐™–๐™ก ๐™™๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™ก๐™š๐™ง ๐™ฉ๐™ช..๐™ ๐™ก๐™–๐™ช ๐™—๐™—๐™ฎ ๐™จ๐™š๐™™๐™ช ๐™ฉ๐™ช ๐™ฎ๐™œ ๐™ ๐™ž๐™ฉ๐™– ๐™ง๐™จ๐™š ๐™ข๐™˜๐™ข ๐™—๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ๐™ฎ๐™ช๐™ฉ๐Ÿฎ..

rasa jantung tu pkai Doppler bole la dgr. tp kalau xpndai Cari nnti konpius bby punya Nadi ke diri sndiri.. Sy xpnh cek sndiri. pgi kk nnt nurse cek