nak tanya pregnant 6 week boleh bersetubuh ke atau ad cara nye? maaf soalan agk private sikit .

2 Balas

Elakkan 1st trim. Xtau awk tu jenis rahim kuat ke x. Sperm suami ada chemical boleh menyebabkan contraction. Sbb tu nnti 3rd tri sex dgn suami bgs utk mencepatkan bukaan nk bersalin. So now tggu la lepas scan nnti baby dah stabil x, make sure uri bkn kt bwh kalo x takot bleeding nnti. Make sure u n suami paham risk nye kalo still nk buat.

Nurse cdgkn jgn bersama dulu.