Usia kandungan 6 minngu 2 Hari dah Seminggu Ada cecair berwarna coklat bercampur darah

3 Balas

kalau mengandung ni n berkait dgn darah.. xkisah la spotting ke bleeding ke darah cair ke sikit ke byk ke terus jmpa doktor.. tkut ada apa2 pada kandungan..

3y ago

terima kasih sy dah pergi smlm doc Dah check kantong kecil sgt jemungkinan SBB berlaku bleeding Tu ..tunggu 2 minggu tgk mcm mana,doakan sy ya terima kasih hajar.

hi.. maaf bertanya masa kejadian ni mcm mana? semua ok? sy tgh mengalami..

better ke klnk sis .