Nak tanye betul ke skrg ni klu mengandung atau nak wat buku pink mmg kene cucuk vaksin...

4 Balas

buka buka pink x semestinya sdh kena vaksin. blm vaksin pn boleh buka buku. nurse akan atur utk vaksin skiranya blm vaksin. vaksin ni penting utk keselamatan ibu dan bayi. ibu mengandung sgt rentan dgn covid sbb antibodi jd rendah. tlalu byk kes ibu hamil tewas dgn covid. mommies yg blm vaksin fikir2 kan lah keselamatan diri dan masa dpn bayi tu lps lahir.

xlaa sis..Cuma kalau dekat kk memang masa bukak buku tuu dieorang akan tanya dah cucuk vaksin ke belum.Kalau belum dieorang akan tolong daftarkan.Lagipun sekarang kalau nak vaksin da bolee walkin je untuk Ibu mengandung.

Biar betul. Kan lewat buka buku pink dia jgk yg bising 😆

takde la mana ada