Hai , saya nak tanya normal ke if dlm 5weeks mcm tu tiba tiba terasa pening + mcm susah sikit nfas ?

7 Balas

time saya dlm 1st trimester, pening dia sampai takleh tengok screen computer, phone, tv, cahaya, dgr music skali. sakit sangat pening dia. Paksa tido pun tak lega2. skali tambah mual + muntah. Alhamdulillah symptoms reda lepas 12 weeks.

Normal. saya kalau diri lebih 10min gitu automatik rasa nak pitam and sesak nafas. normal sbb preg badan kita lemah

sma mcm sy sis berlarutan sampai week 19.. dh pg cek..ada anaemia in pregnancy & wkt hamil antibody xkuat..

kne check sis sbb bru 5week . nk scan pn xnmpk lg tu sis

berlarutan ke? kalau dh teruk gi klinik check

Sy x, husband y rse cmtu

sy sampai 14w pening lg