Ada tak ibu ibu yang telah mendapatkan vaksin C19? Baik ibu yg preggy atau nyusu..

1 Balas

alhamdulillah. sy dh selesai 2 dos vaksin sinovac. 1st dos masatu x tau tgh prggy. . masa tu preggy 2 3 minggu camtu.. 2nd dose sy ambik last week.. 13 mgu.. skrang 14 mgu dh nk masuk 14 mgu.. alhamdulillah xde pape. cuma lenguh di tmpt cucuk tu je .. sekarang x sabar nak tgu sijil vaksin warna kuning dpt jln2 tgk barang baby. mklumla 1st baby😁 InshaAllah sis.. yakin berserah.

3y ago

alhamdulillah.. sy pun dah abes second dose.. dah bersalin pun hehe