Assalammualaikum kwn² semua.. Nak tny ni positive ke ye..?? Ttc 3tahun #firsttime

Assalammualaikum kwn² semua..  Nak tny ni positive ke ye..??  Ttc 3tahun
#firsttime
9 Balas

Sis maaf... nie bukan ke opk? Kalau ovulation test... test line kena sama pekat atau lebih pekat daripada control line baru positive... boleh bersama dengan suami sebab ovum akan dilepaskan... semoga ada rezeki sis ya 🌹

3y ago

ni kali ke3.. 2kali dkat kk scan janin xnmpak jelas.. so tdii scan lagii last ikot bawah.. dktr kata jantung da xdew..

Ne opk kan sis..bkn upt kan?? sya prnh guna ne,,tu petnda sis sbur..ovum ngam2 kt tmpt dia..so, klau bersma suami insyaAllah letak...ne sesuai jga klau nk merncang..nk ad bby atau tidak...

3y ago

ye.. ni opk.. sy pregnant tpii xde rezkii.. jantung bby da xdew..

waalaikumussalam,tahniah sis....positif...dah terang sgt dah tu.bykan rehat,jgn angkat berat² dan jgn stress²😇

3y ago

bby sy da xde denyutan jantung ☹️

Sis guna try test guna upt boleh beli dekat farmasi

3y ago

scan hospital tdi 7w.. scan dri bawah.. kt kk scan patut nyaa 9w da

alhamdulillah..tahniah sis,positif

tahniah positif

positive sis

tahniah sis

positif.