klw tkda buku pink bole beranak kat hospital tk?sebb klw nk buka pon da lwat mcm mna ya

2 Balas

Saya baca artikel di aplikasi ini dia ckp nk daftar di hospital utk bersalin kena bawa buku. Nanti susah doktor sbb tak tahu awk berisiko ke tak & sebagainya. Susah doktor nak tahu masalah awk masa nak bersalin nanti & plan utk awk bersalin. Doktor nak selamatkan awk & baby masa bersalin sbb tu perlukan buku tu utk rujukan. Buka buku utk kebaikan awk & baby juga.

tetap kena pergi bukak juga.supaya memudahkan nanti ketika bersalin.Sokeyh,Saya anak sulung dulu bukak masa 26w sebelum tuu xtahu mengandung sebab xad simptom,cek2 rupany mengandung then 2w lepas bukak bukupink(28w) terus bersalin