Hai semua. Saya nak tanya. Ada siapa² di sini makan Ganilia? Saya bru prsn softgel dia based on bvn

3 Balas

maaf sy baru ternampak post puan dlm feed sy. betul, sumber bvn dia kita x tahu. sy tengok label dia xde pun sijil halal dr germany atau jakim yg ada cuma nombor notifikasi kkm. check apps halal mmg ganilia xde dalam senarai halal. apa kata puan cuba neurogain sbb dia vegecaps. syubhah lebih baik tinggalkan je utk kebaikan. bagus soalan puan. x ramai orang melayu kita celik bab halal haram masa amalkan supplement

3y ago

Terima kasih untuk balasan awak. Betul, saya dah tukar supplement saya. Sekarang ni makan based on vege 😊

saya makan ganilia dari 1st trimester smpai sekarang 30w.. knapa ya sis? bvn tu apa ya

boleh tau berapa minggu baru bersalin