hi. nak tanya kalau samar2 mcm ni pregnant atau tak ye? terima kasih.

11 Balas

saya pun cmni samar2 ..pregnant... check lagi 2 hari ... nnti kalau makin pekat line dia tu pregnant la tu.. mungkin ni check awal sgt .. hcg x cukup lg.. check awal pagi masa kencing pertama tu.. masa tu kandungan hcg dlm bdn tinggi if pregnant. saya doakan sis pregnant 😊

3y ago

amin. terima kasih.

sya dulu pun beli yg test pregnant ni...buat2 kuar line mcm tu..x nmpk sgt....tunggu bapew hari lps tu...buat balik test...Alhamdulillah pregnant...bagus brand ni sbb dpt detect awal....biasa sesetgh x nmpk line dia

3y ago

tu lah saya pun nak tggu berapa hari lagi baru check balik..

kalau masalah hormon pun macam ni sis..saya pun pernah berharap upt yg ni..sampai la guna yang digital keluar pregnant baru puas hati..

kalau mcm ni pregnant.. sy pon mcm ni jugA lps tu p klinik btl2 pregnant

lwt bpe ari dh piot?test smgu g nti line pkat..sy tgok ngtf

3y ago

x pe test lgi nti..sptt dh nek line dh lwt cm2...lau sme gak x nek tu mslh hrmon

kalau dh 2 line Samar pn kira dh ada sis . tahniah

dah buat lagi sekali ke ?

3y ago

belum lagi sbb takut kecewa 😅

klu brgini lak

sis cube bli y dgital

3y ago

okay thank you

tahniah