hye semua...esok masok 6minggu pregnant.. kalau g ultrasound bley dengar x lagi heartbeat baby?

18 Balas

better 8w la sis g scan baru nampak bby dgn dengar heartbeat sekali

Depends. Ada yg dah dgr. Mcm saya, 8 minggu baru dgr dan nmpk baby

4y ago

oke terima kasih...bukan apa risau...firstime pregnant xda alahan apa..mcm biasa ja ni..huhuhu...yg lain alahan teruk..kalini xda alahan..kalau xg scan mmg xtahu kata pregnant ni...🤣

Still baru , takut tk nmpk lagi , better 8w keatas

dalam minggu ke 8 kalau tak silap sy baru boleh dngr

Saya scan tadi dah dengar heartbeat n nampak baby

3y ago

Aah mula scan lewat 2minggu, then leps kira scan lg dh beza 3minggu dr last period, tp alhamdulillah baby sihat

Mcm sy 6w boleh dgr hearbeat tp bby x nmpk lg hihi

4y ago

bestnya.....ni scan 6minggu dekat kk..bby xnampak g...ada sac ..1hb3 repeat scan lgi..

Klu tvs scan dlm vagina boleh tu

Belum sis