adakah normal kalau upt dan opk positif 5 hari sebelum period? sepatutnya period minggu depan

16 Balas

saya pun sama mcm awak.. sbb rsa lain.. check sblum period bbrapa hari.. mmg sah mgndung.. skrg dh 32week..

sye rse awak pregnant nie.. congratz awak! jgn lpe mkn folic acid..

congrats dear.. jgn bt keje berat2 tau. bykkan berehat. semoga sihat keduanya .

sy pon mcm sis juga. alhamdulillah skrg dah masuk 3 bulan hihi

Kalau positive tu pregnant la dear. Congrats.

Saya sbelum due period juga, skrang dah 23w