normal ke keluar darah semasa hamil..mcm period tapi cek upt samar² saya pun tak tahu..

6 Balas

so krenye sis pun x sure la sis pregnant ke x? sbb upt samar2 & turun darah? klu darah mcm period tu yes, tu memg darah period & mgkin sis x pregnant pun.. kne tgk jgak tahap samar2 upt tu mcm mne & bpe weeks.. klu 2-3 hri sblum or slepas tarikh spatutnye period, n yes u are having ur period...

7mo ago

ye...sebab saya cek upt sebelum keluar darah dan saya cek upt ada samar²

Sis guna upt apa? Better sis confirmkan dgn dip&tell or clearblue. If nampak clear samar tu sis pregnant lah tu & bleeding tak normal ye time pregnant. Upt2 lain yg tak reliable kalau test time period pun boleh dpt samar sgt2, error. Based on experience

7mo ago

ok tq

sy pn pnh kluar drh mcm priod..cek upt naik samar2..ingt drh priod upanya sy gugur..lps 2 minggu kluar drh bru dia kluar kantung

7mo ago

saya blm keluar kantung cuma keluar darah mcm period...kalau dikira baru 6week

Jap. Tak faham. You tengah pregnant? Kalau bleeding jumpa dr sis. Bukan check upt 😅 check upt utk apa sis? Tak faham

7mo ago

Setuju dgn anon tanpa nama. Atau boleh jadi juga chemical pregnancy

tak normal. normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding.

Tak normal