Nak tanya ni...

#ingintahu Saya dah mengandung 36 minggu 5 hari..gerakan baby sangt slow dan terasa kebas dibahagian ulu hati..

2 Balas

Gerakan cukup tak Puan. Kalau cukup Insha Allah takda apa. Biasalah dah hujung2 ni. Satu lagi, Puan ada buat kerja berat yg memenatkan ke? kalau ada, mungkin badan penat. Dan Baby tidur Dalam rahim tu dia ikut penat juga. Cuba usap dan borak dgn dia, kalau gerak takda apa. Kalau Masih slow tak respon segera ke hospital ye Puan

Cukup 10 gerakan tak?