nak tnya kenapa sakit bawah perut tu ye belah kiri dari malam tadi sakit . rasa mencucuk cucuk

8 Balas

sy pun pnah rasa mcm tu..tp sy urut2 slow2 tmpt yg skit tu , nty ok blik..mgkin sbb urat kita tegang kerana perut mkin besar kn..

sya pun kadang rasa begini juga, 11weeks sdh, tapi normal sis, baru scan tadi, scan pertama, so far ok, jgn risau.

sis pregnant ke? boleh jadi RLP. cuba buat stretching sesikit inshaAllah membantu.

5mo ago

normal saya pun T2 begitu. Org kata sb perut membesar. Tapi kalau teruk dan berpanjangan boleh check ke klinik

pernah kena, dr cakap normal sbb perut tengah membesar, jd ada tekanan sikit dekat area perut kita

sy pun gitu..sekali scan baby ok..rupa ye kuman dlm air kencing tu dye jadi gitu

susah nk jwb soalan ni.. mesti kena pergi klinik juga..

Better peg klinik check..

Pergi klinik sis.