Nak tanya de x experienced delivered kt HKL and PPUM? Do knw 2 choose which hosp🙏

2 Balas

saya bersalin kat hkl tahun 2021, apa saya boleh cakap saya serik bersalin kat situ. kalau ada rezeki saya mengandung lagi, mmg saya tak nak dah bersalin kat situ. kawan saya baru lepas czer kat situ minggu lepas, dia pun ckp service nurse teruk lepas dia operation tu.

2y ago

really feeling so confuse sis.. x tau choose mn🤔tqsm for ur replied sis🙏

Saya bersalin HKL best pula 😅. Tahun 2018. Request wad first class and right after bersalin terus dapat bilik first class. Nurse okey semua. Best alhamdulillah.

2y ago

tqsm for your replied sis🙏xp bila baca below comments fobia plak😔