Mommy ada yg dah book appointment untuk daftar kelahiran dekat jpn?meh share due date bulan berapa?

2 Balas

Currently (37 weeks / 5 days). Due date 26.10.2021 🥰 Saya buat booking 26.08.2021. Available date utk daftar kelahiran 26.11.2021. Challenging nak dpt available date pon. Kena klik 1 persatu 1 tarikh 😪

3y ago

wahh hujung bulannie duedate.Semoga dipermudahkan ye 🥰.Aah betul tapi naseb baek sempat daftar awal sebabny ad dengar sekarang da xbolee nak daftar..Kena tunggu bby lahir dulu then baru bolee booking

sya dah dftr online..due 11.11.2021

3y ago

ohh okay2..tq balas 🥰