Time pregnant Mcm mne nk atasi perasaan/rasa tak suka pada suami..😣😣😣 bau suami pun sye x suke...

3 Balas

Mula2 mmg cmtu..bgtau je kt suami siap2..rsau dia terasa hati..sy mula2 lekat pn cmtu..x thn bau suami..tdo pn asing2 slimut..skrg dh 23 week..dh ok..asyik nk berkepit lak..tp perut lak x slesa 🤣🤣🤣

sy pn mcm tu dlu..asal dgar je moto suami..terus loya n kate alahai dah blk dah dlm ati...tp suami pn tau..die xkisah pn..phm..kdg klau bgtau xleh nk tgk muke die..suami gelak je..

nrml sis..dlu sy cm2..msih fasa bru sis..lme2 alahn akan hilang sdri