Saja nak tau ada ke pengalaman dapat tau hamil lepas seminggu habis period ? Meh laa share 🥰

2 Balas

sya ada pgalaman tapi habis period 2minggu lebih xsilap ..sya demam terok time tu ..memang saya xjangka sya mgandung sebab sebelum period sya check naik satu line ..sya mkan ubat mcm2 untuk cepat sihat .dalam dua hari demam kak saya sruh check guna pregnant test tu ..Alhamdulillah naik 2line mcm xcaya pun ada ..sya check byak kali pulak tu😂 ..sekarang sya dah 28minggu dah

10mo ago

Hahaha. Sama laa. Mula² check tak pregnant,tapi dlm masa yg tak sedap badan,asyik demam ja. Sekali test yg clearblue pregnant,nahhh sangkutt. Suburrr😂

kes yg sgt² jarang berlaku.. sbb waktu subur pun x sampai lg..jd sgt mustahil habis period seminggu terus lekat perut. bila bersama.. bkn esok tu terus jd janin.. ambil masa 9 hari untuk persenyawaan.. lpstu tunggul delay period bln dpn.. check upt..

10mo ago

btol.. tp tt period irregular.. period irregular nie susah nk predict waktu subur..