Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

sy mcm sis jgk abaikan mulut orang ..tak kene kat batang hidung sndri memang lah boleh cakap macam2 .. 🤗🤗 saya 2020 beranak normal ..2021 beranak cser ..skrg 2022 pregnnat skrg dah 6 bulan mungkin czerr jugak kali ni sebab anak second last ni rapat sgt 1 tahun 2 bulan .. abaikan mulut orang sebab sy tngu ad zuriat pon 3-4 tahun jugak .. biase yang kecam2 ni kurg kasih syg sikit sis 😂😂