Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

kalau dh merancang manakan boleh dik, merancang dh ke laut😂.. ni bukan salah awk je tp suami juga. tp awk lagi kena peka dlm hal ni jgn nak seronok je.. yg tanggung sakit awk kan.. bukan suami.. sayangi diri kita dik.. xde org akn syg diri kita dpd diri kita sendiri.. 4 bln tu sgtlah awl utk bersama bg ceaser ada yg masih trauma lagi😩.. 6w tu baby dah ada heartbeat kdg.. so mmg x boleh digugurkan nti kena tanggung dosa plak..😒.. apa2 pun rujuk doc secpt mgkin ye 😊