Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

Risiko tinggi la tp kena buat assesment semula di hospital. Biasanya mmg kena refer pakar.. kena ceramah tu biasalah.. harap sabar.. dan sebaiknya berbincanglah dgn pasangan dan pihak kesihatan.. moga dipemudahkan urusan puan..