Risiko pada diri @tak?

#ingintahu hai semua. Sape ade pengalaman lepas bersalin czer baru 4 bulan bby, dh prgnnt lg. Dah merancang tp ade jgk. Bahaya tak kalau teruskan @ kne gugur kn.kadungn mungkin dlm 6 week..

25 Balas

xde sape nk kecam, pokok pangkalnya diri sendiri .. risiko baby pramatang, risiko rahim pecah ..please lps ni pki double protection sis .. pape refer doc , nanti doc tentukan kes sis mcm mne .. doa yg baik2 .. moga xde ape la dan dipermudah sepjg pregnant ..