Maaf semua , nak tanya macam ni benda apa yang keluar ya 😭😭😭 .. risau sangat . Tengah kerja plk

Maaf semua , nak tanya macam ni benda apa yang keluar ya 😭😭😭 .. risau sangat .  Tengah kerja plk
12 Balas

Pergi hospital dan check. Saya awal2 hamil ada pendarahan n pegi hospital, ada keluar seketul daging. Suspect gugur dah. Tapi 6 weeks after that urine test masih positif dan rupanya masih pregnant. After lab test, yg keluar tu takda tanda2 ada tissue foetus so mungkin tu tissue rahim je. Apa pun, dapatkan rawatan Dr ya. Semoga yang baik2 untuk awak dan kandungan.

pregnant ke? kalau pregnant keluar darah is tak normal. sepatotnya terus bertindak. pergi hospital or private hospital

Sis pergi hosp je terus. Sebab masa sy jumpa dr 8w, dr siap pesan kalau ade keluar darah walaupun setitik terus pegi hospital. Take care sis n semoga dipermudahkan segalanya

Benda ape tu? Entah la awak.. warna dia merah… awak rasa ape tu? Strawberry jelly? Tak yah risau la continue je kerja tak payah pergi hospital. #sarcasm

9mo ago

Haha ramai kecam tapi betul ape yg ditanya tu mcm nonsense. Dh terang benda yg keluar tu darah boleh lagi tanya ape benda tu. Kalau saya tak kisah lah kerja ape pun mmg bergegas dh ke hospital. Tak de makna nk buang masa tunggu and tanya online. But to each their own. Anak awak bukan anak saya 😌

Pergi hospital cepat sis, sy first preg kluar mcm ni..sy x ambil serius sbb ingatkn normal..seminggu lepas tu gugur

Sy masa mula2 prgnt mcm ni jgk..kena cepat pergi hospital.. nanti dia bg ubat kuat rahim..

Sorry sis. All you have to do is rush to clinic or hospital.

lebih baik pi hospital sis..sy pun ada trun darah cmni..firstpregnant#

relax puan..pergi ke hospital terus ye. take care

Pergi hospital cepat dear. Ancaman keguguran. Tc