Susu badan Susu badan kalau ank da isap, boleh simpan balik guna kemudian ke?

3 Balas

susu badan yg dipanaskan hanya tahan 1j selepas dipanaskan. dan sekiranya baby minum dn berbaki kena habiskan dlm masa 1j kerana susu tersebut telah bercampur dgn air liur baby dan tidak boleh disimpan semula didlm peti ais☺️

1y ago

Terima kasihh

kalau sis rasa nak belajar lebih lanjut ttg penyusuan blh tgk di Instagram nyusoo.official kat tiktok pon ada

1y ago

Baik sis, terima kasih

boleh guna dlm masa 1jam bile dh minum. lebih dri sejam kne buang.

1y ago

Terima kasih