Orang cakap kalau first baby girl lambat sikit keluar. Betul ke mommies?

31 Balas

Saya sekarang 39w 2hari pun masih menunggu keluar ni, tapi da ada bukaan 1cm and dah ada contraction. Tunggu jela lagi beberapa jam/hari 🤣 mungkin dia nak makeup dulu sebelum keluar 🤣

2y ago

baby nya make up helok tu. amek masa 3 hari. Alhamdulillah.. doakan saya ya. baru nk masuk 32 weeks. anak first.

xde la.. baby first saya girl..alhamdullilah cepat keluar semasa melahirkan nye..setiap org lain2 ..ade yg lambat ade yg cepat ...saya due 15 ogos tapi dh kluar 27 july ..37w 4d ..

Thanks mommies for the responses. Average dlm 38 weeks la ni. Lega la skit sebab nk rancang perjalanan balik Selangor-Terengganu. Semoga dipermudahkan urusan

Thanks mommies for the responses. Average dlm 38 weeks la ni. Lega la skit sebab nk rancang perjalanan balik Selangor-Terengganu. Semoga dipermudahkan

xjugak sy ank no 1 boy 2.6 n 2 girl 2.9kg sama 37week jugk keluar...bkl adik baby ni pun xpasti lh hrap semuanya siht dipermudahkan je 😇Aamiin

Xbetoii tuu.. Sy first baby girl.. 34w 2.39 kg.. Xsbaq nk tgok duniaa..kluaq dlm ambulance🤣Alhamdulillah sihat.. Now baby dh 2 months✌🏻

2y ago

haha sy 35w bby girl. lagi 5hari nk masuk 3bln

x jugak tu sis .. anak sy first perempuan 38mggu keluaq .. 2.7kg jam 9 a.msuk wad lepas zohor keluar dh ..

saya sulung girl 39m6h, ni yang kedua boy dah 39m5h masih takde tanda apa2 lagi. puas dah pujuk baby

sy first baby girl kluar 38minggu 5hari kluar berat 3.09 jam 6.36pm 3 hari dlm wad 3 kali induce.

sye first baby girl...38w..tp nk tunggu dia kluar tahan sakit 12jam😂