Bayi sya 5hari lagi nak masuk 9bulan..tapi sejak smalm kerap berak..suhu bdan ok dan tak meragam..

2 Balas

kalau org tua2 kata nak ganti bulan....anak saye pernah kene.....senang ckp die tk leh mkn ape...lepas mkn terus cirit....satu hari lebih 4 kali....pegi checkup misi ckp normal baby ganti bulan..

1y ago

owhh tkde laa..susu takde kene mengena pon...

Berak lebih daripada kebiasaan bawak pergi klinik sis. Takut dehydrate. Or sis check balik pemakanan baby. Kot ada yang triggered perut dia.