kalau kita mkn daging beger shja hari2 boleh ke.. kndungan baru 6 week. takut ada effect

3 Balas

boleh cma kurangkn.mgkin sbulan 2 kli je. sbb mknan diproses kurg elok untuk ibu n baby. xckup nutrien. gnti dgn ayam, daging,dan ikan. insyaallah pmakanan yg shat dpt mmbntu puan spnjang khamilan.

Boleh tapi jangan la hari2. Baby perlu nutrien kena mkn yg ada khasiat sikit

bleh ja sis..bter jgn ari2 sgt..kdg2 x pe sis..dpend bdn sseowg