Hyee mummy.kat sini sape due bulan 7?saya 20/7.boleh share symptoms yg mummy lain rsa?

31 Balas

due 19/7, susah nak tidur. kerap sakit pinggang dan belakang. susah nak bangun dan berjalan dah. asyik nak terkencing je. Selera makan plk mkin bertambah

3y ago

kita terbalik. slera makan saya makin berkurang. sbb nak makan pon rasa tak larat

due 28/7 . sakit kat ari ari. doc kata kepala bby ke bawah. scan mmg kepala belah bawah. sakit kat ari ari smpai nak tidur bangun sakit sangat ..

saya 31/7. malam dah susah nak tido. baby active time malam time tgh layan mata nak tido tu. sehari tu ada la 2-3 kali braxton hicks menyerang.

3y ago

aminnn...

10/7 🥰🥰sekrg susah sangt nk tdr....kerap nk terkucill jer😅😅pastue perut duk mengeras jer....sampai rase tk boleh bernfas....😪

Haii , Saya 22/7 Dah start sakit2 dekat kelengkang nak jalan pun rasa xlarat dh 😆 .. tpi minggu depan 1/7 saya kene serah diri dah ..

3y ago

hyee. kenapa tu sis?

kita sama due date.. skarang ssh nk tido n time berpusing badan sakit sangat.. alhamdulillah baby aktif.. kerap kencing..

saya 14/7 .. sakit celah kelangkang kiri, lagi2 bila nak bangun dan berjalan ..

3y ago

Syukur sy yg komen sini jugak... Due saya 4/7 tp baby dah x sbr nak jumpa... Baby dah keluar ngam 38 week.. Berat baby 2.920

sy 30/7..susah tidur mlm,krn baby terlalu aktif..dan kdg2 rasa mengeras Jew kat ari2..

Sy 27/7.. start sakit kat ari2 dari 30weeks smpai skrg.. pastu kdg2 dtg kontraksi palsu..

haii.sy 28/7..tpi Kene serah diri awl😅..mula ssh nk tdo,mlm kuat mengeras

3y ago

sbb kencing manis,minggu nie bru doktor bgi thu date