Saya baru 8 minggu.. Makanan apa saya kena elak for current trimester? Saya teringin makan macam2..

1 Balas

Elakkan pemakanan tak sihat mcm frozen/fast food/mknn dlm tin/msg/tapau kedai & makanan tinggi gula/garam. Dlm aplikasi ini pun juga info bahagian pemakanan & nutrisi.

3y ago

kalau betul teringin kerabu maggi better yg homemade. sy pernah mkn dr kedai seafood dlm tu x cukup masak. kalau buat sendiri bhn2 perisa kita boleh control