Hari ini positif covid 32weeks...ada sesiapa pernah ada pengalaman sembuh? Punca dari demam panas...

1 Balas

Sy positif COVID masa 19 weeks, kuarantin di MAEPS dan discaj setelah 5 hari di sana. Kt MAEPS mcm terjaga sikit, ada check BP, bacaan SPO2, ada ambil darah utk check jangkitan kuman semakin menurun atau tak. Mcm sy, lepas ambil darah doktor ckp jangkitan kuman turun double dr amount asal (69, amount normal 10) jd sy boleh discaj dan dikira tamat kuarantin terus. Simptom sy cuma batuk.

3y ago

tq atas info🙏 harap baby kita baik2 saja ..risau juga klau trpksa kena czer hmm..