Stressnya rasa bila bby macam takkenyang.Ada tips nak pekatkan susu x?

2 Balas

puan try follow ig pakar lactating ni nadmasrom dan noor fazila...dekat sana banyak tips boleh kita pelajari..mcm sy dlu sy byk bljr dr ilmu yg di share .mg apa sy share ni dpt beri manfaat pada smua mommy..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

2y ago

ni ig pakar lactating nama noor fazila .. puan fazila ni pun ada bg byk tips boleh kita pelajari dari beliau 😉

Betul tu. Puan juga boleh join di facebook, group Happy Breasfeeding Malaysia. Banyak ilmu boleh kita belajar.