Klau kite preggy nie bdn mmg cpt jdi lenguh ii....rse cpt pnt and cpt mngntuk ke? Normal ke mcm nie?

11 Balas

Betul..sy pon jd malas2 dah,buat keje duduk pon penat kemain..tp sebab faktor umur pon ye..sebab beza masa sy mengandung anak pertama aktif lg,anak kedua ni jarak 6 tahun rasa lenguh2 dan mengah je buat apa2 pon..

normal, saya takda morning sickness tapi perasan perubahan bila nak buat satu kerja mesti kena selang seli dengan baring or tidur. malas betul rasa

8mo ago

sy pun sama malas 😂

Normal. Sy morning sickness lepastu kerja nak baring je. Semua benda malas nak buat

Normal je akak .. lagi2 akk mmg berkerja .. sntiasa penat dan ngntuk ..

normal sis..rehatlah byk kali pun rasa tak cukup.🤭

normal. setiap mommy pembawakan dia tak sama awak.

normal sis

Yup betul.

Normal…

normal..