Nk tnya, bengkung dan pilis tu wajib beli/prepare ke utk bersalin nnt? #firstbaby #30 weeks

4 Balas

Bengkung x wajib, tpi selesa pakai sbb kulit2 kendur kan bila bru lepas brsalin anak, mmg rasa fit jek bdan bila pkaai..hehe.. pilis pun xwajib, tpi bila pkaai, alahai sejuk jek dahi, lagi2 bila pkaai lepas mndi, bau dia pun best.. rasa tenang dan slesa jek kepala berangin2 bil ditiup angin..hehe..

Tak wajib. Tapi bengkung tu saya pakai untuk elak jalan laju. Kalau tak pakai tu semua benda saya nak buat.

sy xde pakai pilis..bgkung pn sy pkai lps ank dh 5 bln..sy bsalin cser..

hello