Assalamualaikum.. Dn slmt pagi.. Tmpng tnya,Susu ap yg sesuai untuk awl kehamilan,prt sebu normal ke

2 Balas

wslm... Sis apply sample susu kt fb tu ramai yg share link.. Mmg kne try tau kadang setiap org x sama tindak balasnya.. Sy consume susu biasa mcm nestle, fernleaf full cream selama ni xde masalah... Bila test susu pregnant mcm anmum, similac & enfamama semua jd cirit-birit.

Waalaikumussalam mommy. Kena try and error mommy nak tahu susu apa yang sesuai. Kalau saya ambil sampel susu ibu mengandung dahulu. Masa pregnant saya minum susu Similac dan Enfamama. Alhamdulillah sesuai dengan saya.