Dah 38week 1 hari, kerap keluar lendir putih jernih tu normal ke ?? Bau normal je, sapa mcm ni?

2 Balas

sy smggu sblm bersalin hri2 kluar lendir putih..tp sy biarkn jela sbb x sakit ke ap..kbtulan 39w5d kne scan sbb dh dkt due tp x brsalin lg..doc check jln dh bukak 3cm..tp x de rezeki nk brsalin normal sbb bby lbih 4kg..

Keluar dalam seharian atau setiap hari? Sebelum sy turun tanda, tiba2 keluar air jernih pekat mcm eggwhite tu. Banyak la sekali keluar. Lama2 sikit baru sekali dgn darah.