Hai korang skg Saya dah 4 weeks. Nak tnya korang Susu ape yg korang amalkan Masa pregnant?

15 Balas

Bergantung kpd selera & penerimaan tekak awak jgk 😬 Sebaiknya elakkan susu yg tinggi kandungan gula & mostly pregnancy milk dkat pasaran skrg, mmg manis2 😪 Utk saya, saya prefer minum susu kambing ✌🏻 (WILDAN Mama Premium) : RM79 /22 Sachets. Mmg mahal compare to other pregnancy milk yg famous kt pasaran tp takda risau sgt sebab tahap manis dia cuba “light”. Lagipun saya kena extra care sbb family history (Mak & Ayah) saya ada kencing manis.

susu kambing wildan mama premium,byk khasiat sis. Terutamanya blh atasi sembelit..

Cari susu high calcium low fat. Sy lg suke susu kotak fresh2. Nikmattt..

sy minum susu HL, recommended dr kwn sy seorg doktor

x minum susu..makan pil kalsium yg doktor provide..

sy dr 6week smpi skg feanleaf ja😁

Dutch lady high calcium kotak

Dutch lady full cream milk.

oh okay korang.. tq semua..

susu rizqi..perisa kurma