Ada x yg mcm sy false positive masa self test kt rumah? Bila cek kt klinik: scan kosong, upt -ve.

1 Balas

kandungan awal lg la tu, ada buat upt semula untuk double check?

1y ago

Bole tahu sis @siti suhailah skrg mcm mana? Sbb skrg sy tgh mngalami, dikira prgnant or x ye? Mgu lps sy cek klnik mcm ade kntung, tp xjlas sgt upt pun +. Tp smlm pergi balik cek kt klnik rahim kosong dktr ckp, tp upt msih +. Sy pun kluar darah tp xberketul dan xsakit perut. Boleh bantu saya share sis punya cerita.