12minggu 3hari boleh x minum air tebu..tiba2 rsa tringin😁

5 Balas

kalau tringin minum je sikit buat rase..jgn mnum smpai secawan pulak.. takut badan tak sesuai.. sy haritu mnum juga sikit.. nk mnum byk kang takut jadi lain pulak

3y ago

bak kata org tua mnum buat ilang ngidam.. kang ank lahir mleleh air liur tak dpt mnum air tebu.. hahahaha.. tgu dh trimester ke 2 or 3..mnum la sikit..

Tolong elakkan benda2 yg tajam ye macam tebu, nanas jika sygkan kandungkan. Nanti lepas dh bersalin makan lah apa pun 😅

awl² sy preggy time bln puasa.sy mnum je sis.tu pn sbb xtau sy preggy.alhamdulillah nsib baik xde pape. 😅

3y ago

alhamdulillah nsib baik xde ape2 kn😁..sy xdpt lgi nk minum sb tkut

Tajam la, sy tak pernah, sdgkn perut sy da besar minum air kelapa terus jdi keras.. Tak berani da

kalau saya tak berani sis. air tebu tajam. kalau bole jgn lha😭

3y ago

Dah terminum dah sis harap tak ade apa apa