Siapa 18w sekarang?Dah plan samaada nak buat detail scan atau x?

2 Balas

bukan masalah ank pertama atau ke berapa..tapi kita nk tau organ2 baby okei ke tak..takut ade masalah ape2 bole detect awal..takyah dengar la org ckap tu..ats kita sendiri tk buat ke tak

3y ago

okay2.Memang plan nak buat tapi biasalaa bila dengar cakap orang nie terus jadi dilemma🤭.Btw Thankyou🥰.

sy buat detail scan mse 22weeks..18weeks pon dh bole

3y ago

ohh okay.Ad plan nak buat detail scan tapi ad yang cakap xpayaa buat sebab bukanny anak pertama.Sekarang dalam dilemma.