bila laa gusi bengkak atau sakit gusi ni nak hilang yee ? 😭😭

1 Balas

sis u minum susu x? klau x boleh minum susu u bli cal meg d amway. msa pregnant mmng snng skit gg, gusi berdarah sendi tulang semua. kna minum susu untul calsium. try minum klau u suka. mcm saya mmng tkboleh minum dri dulu so saya bli produk amway n mmng berkesan. pernah bca pengalaman org lain sakit gg minum susu trus hilang. mcm magik pulak sbb skit gg ni selalunya berlarutan selagi xcabut. but saya sndri try sakit gg mkn cal mag d amway tu trus hilang. try lahh.

8mo ago

alahh xsure laa sis. try tanya kawan kwan. sbb saya xminum susu saya x brapa thu bab susu. kdng ada yg ckp ada gula lah ada itula ini. tkut pulak nk bgtau u. tkut nnti ada msalah kncing manis pulak. pernah dngar org ckp susu HL ok. tpi u tnya org lain dulu tkut saya silp