hi semua .nak tanye ni normal ke pregnant masuk 10 w jerawat semua keluar

6 Balas

normal sis . sy pon sama naik jerwat smpai kesan hitam semua ade . mcm jerwat batu pon ade . tp sy consume vita c dari shaklee sis . ibu pregy bole makan bley consume .. awak bole wasap sy . sbb byk y feedbck dri ibu pregy . http://Wasap.my/+601117194775/vita c

Saya dah masuk 23week muke kusam tgk cermin pun menyampah dah 😂😂 agknye normal kot . Hahahaa tangan gatal je nk kutil jerawat ni

3y ago

jangan usik kak.sye pon geram.jugak. tengok cermin pon jarng" je ... macam.tak selera tengok muke sendiri pon adee

same mcm kite..preggy kali ni byk jerawat naek..😫stress tgk muka..ade je tumbuh yg baru..

3y ago

tu ler cen mane kite nii . stress dah. ubat ape yang boleh pakai untuk kita yang tengah pregnant ni

sama laa nk masuk 10 mggu jerawat naik jee

3y ago

sama je lgi....hilang yg to tmbuh yg lain

Normal, perubahan hormon badan.

3y ago

tq kak sye akan try

normal

3y ago

Tu dari hormon masa mengandung sis..tpi biasanya ikut keadaan juga.. kdng" msa lpas b'salin pun jerawat masih ada..