Boleh sya tahu klau mcm ni sya mngndung ke..last period 16/4/2021klau sya mngndung agak² bpe mnggu?

33 Balas

tahniah sis.pregnant tu. 16apr tu 1st day period last kan? generally, kira je trus 1st day period tu smpi date hr ni dh brp mgu & hari. nk lg tepat kne scan doc. scan tvs lg jelas compare scan luar perut tu

ye sis . saya lagi 3 hari sebelum period saja check sama mcm sis line kabur . lepas tarikh period lewat 2 hari saya test lagi memang pekat 😍 sis nak masuk 8 minggu ( 2 bulan )

terima kasih semua bg respon..sye dah pg klinik dr. kata sya mngndung 6 mnggu 2 hari dah ad kantung cuma tak nmpk degupn jntug lg..lg 2 mnggu pg klinik lg..terima kasih semua

Sama lah dengan saya last period 16/4 masa cek sehari lewat macamni lah samar dia hehe malam try lagi lagi terang 4hari try lagi lagi lagi terang 😅

tahniah sis...sy mula2 cek mcm tuh jgak xbrapa terang line dia...sy last period 13/4/21..1st day puasa..skrg pregnant 6w++..take care sis..

hi awak dhscan ke? mgkin dlm 2-3 mgu.. mcm sy last period 25/4 and pegi scan doc masih awal blm ad kantung lg

3y ago

masa anak first saya scan 13 minggu . puas hati sikit sebab baby pun dah terbentuk 😍

Try masukkan tarikh last period dalam apps. Dia akan keluarkan minggu dan jugak tarikh jangkaan bersalin.

tahniah puan.. semoga dipermudahkan sepnjng kehamilan.. bnyakkn berehat dn jngn angkt brng berat🤗

Date period sis lewat 2hari drpd saya...baru2 ni saya p check dpt tau pregnant dh masuk 5weeks..

Saya last period 18/4 and skrg kandungan baru 5 week 6 day. Mungkin sis dah 6 weeks+